shopify traffic stats

Testoare pentru Electricieni Parrot Invent

Un set de testoare pentru Electricieni Parrot Invent tip PCX Papagal poate fi utilizat la tensiune mare de pana la 600 V si poate fi agatat de cabluri si piese de 2 mm, 3 mm ,4 mm.Testoare pentru ElectricieniUn set de testoare PCX pentru Electricieni are virful metalic din teava prin care aluneca un carlig metalic. Astfel contactul la agatare este realizat de 2 parti metalice si astfel este foarte rezistent ata mecanic cat si la temperatura ridicata ( 90 grade ) .  Din varful metalic de foma unei tevi taiate la 45 grade  , iese un carlig metalic care cand nu mai este impins in afata de degetul care apasa pe buton , efectueaza o agatare sigura , puternica si cu un contact electric foarte bun.

Testor Electrician masurare cu agatare

 

Testoarele Papagal PCX pot fi pozitionate cu mana cu varful metalic in punctul de masura, masurare care nu se poate face cu clemele crocodil.

Modelul  W3 are  3 mm latime iar  modelul  W4 are  4 mm latime.

Testor Multimetru Electrician cu varfTestoarele pentru electricieni au la capat banana standard de 4 mm care se conecteaza la apraratele de masura tip multimetru . Un set de testoare de multimetru au cablul foarte flexibil cu izolatie siliconica.Testoarele tip Papagal sun patentate si produse in Romania de firma producatoare Parrot Invent. Testoarele Papagal au obtinut medalia de aur la Expozitia mondiala de Inventii din Bruxeless.Testoare-masurari-electrice-PCX