shopify traffic stats

Pastrez alimentele proaspete cu folia de bucatarie

Alimente proaspete impachetate cu folia de bucatarie si aparatul CUTCUT

Alimente proaspete impachetate cu folia de bucatarie si aparatul CUTCUT

Acoperirea ermetica asigura cel mai bine pastrarea alimentelor. Formula care determina pierderea umezeli dintr-un aliment este: Umezeala Pierduta=Arie Neizolata Obiect x (Umiditatea interna/ Umiditatea exterioara)x Rata Transfer Direct+Aria Izolata Obiect x (Umiditatea interna/ Umiditatea exterioara) xRata Transfer Izolator
Ambalarea la care ramane Arie Neizolata nu asigura pastrarea optima a alimentelor.( Folia de aluminiu, cutia de pastrat paine, punga de plastic.)

Ambalarea perfomanta este cea care asigura acoperirea totala, ermetica ( Aria Neizolata=O) A) prin sigilare cu echipamente speciale (ambalare produsa in fabrica) fie B)  cu Folia alimentara de bucatarie CutCut® din plastic transparent PE, sau HDPE cu stretch (care se stringe), care asigura aderenta foliei pe folie si a foliei pe obiect. Performantele obtinute pentru izolarea cu Folia de Bucatarie: 1) Paine – 4 zile . Recomandam impartirea unei paini in porti de folosit pentru o zi ( aproximativ 300 g . ) Astfel ambalarile existente se desfac mai rar. O paine de 1 kg. de impartit in 3 , 4 bucati si invelirea separata cu folie transparenta. Recomandare. Painea nu trebue ambalata cand este calda sau foarte prospata ci dupa ce s-a aerisit la temperatura camerei. 2) Cascaval – 2 saptamani , ambalarea dupa desfacerea ambalajului original 3) Ceapa, Usturoi – 1 saptamana ( in frigider ) – nu raspandeste miros 4) Lamaie taiata – 1 saptamana 5) Farfurie sau castron cu mancare gatita ( dupa ce s-a racit ) – 3 zile
folie_alimentara_cascaval folie_bucatarie_salata folie_bucatarie_rosi folie_bucatarie_bere