shopify traffic stats

Inventia CUTCUT Derulator cu Taiere Folie

Aparatul CutCut® –  pentru desfasurat si taiat folia transparenta inventie Patent Pending  are ca noutate inventiva  un cutit care are o lama care taie in interiorul unui canal si astfel  taierea este foarte usoara pentru foli transparente facand pardea din gama accesorii bucatarie CUTCUT .

Aparatul are un suport rotitor(7) pe care se monteaza rola de folie alimentara. Folia se desfasoara usor pe  placa(1)  pe care se afla  o teava ghidaj pe care se misca cu mana sau prin alunecare un cutit(2) cu lama(3). Lama patrunde prin folie si astfel o taie.  Taierea foliei se face deasupra unui canal(6) si astfel lama se uzeaza foarte putin.

Alta noutate inventiva este data de actionarea cutitului de catre greutatea proprie care astfel apasa permanent pe folie. Deasemenea, la aplecarea aparatului, cutitul luneca si astfel se asigura taierea foliei folosindu-se o singura mina.

Componente aparat Cut-Cut® – Fig. 1CutCutComponente 1

1. Placa
2. Cutit
3. Lama
4. Disc
5. Teava Ghidaj Cutit
6. Canal
7. Teava Suport Rotitor
8. Con
9.  Teava rulare Folie
10. Rola Folie
11. Folie
12. Blocator
13,14 Gauri

Foliile transparente alimentare din plastic sint foarte subtiri (10-20 micron)  se intind, si adera repede la rola si din acest motiv taierea si desfasurarea lor fara aparatul CutCut® este dificila. Cu aparatul CutCut® puteti sa derulati si apoi sa taiati folii alimentare din plastic.