shopify traffic stats

Interfoane Comax Farfisa Electra Genway cu Montare

Firma Parrot Invent SRL instaleaza intretine in service si repara interfoane Comax, Farfisa, Electra, Genway pentru vile si blocuri din anul 1992.

Cunoastem activitatea administratorilor pentru ca proprietarii sa fie cît mai multumiti si imobilul în care locuiesc si pe care il ingrijesc sã fie cît mai civilizat.
O cladire civilizatã înseamna  servicii prompte si de calitate din partea unor specialisti.

INTERFOANE pentru Blocuri
Asiguram echipamente  de cea mai buna calitate deoarece fiabilitatea scazuta a Interfonului , a Broastei Electromagnetice sau a Unitatii Centrale duce la cheltueli mari si neplaceri pentru locatari, administratie, si deci si pentru noi. Calitatea si garantia calitãtii oferite de firma noastra sînt de lunga durata.

INTERFOANE pentru Vile
Oferim si asiguram echipamentele cele mai potrivite pentru configuratia casei sau a vilei dumneavoastra, dupa evaluarea la fata loculi a configuratiei solicitate. Asiguram ecipamente de cea mai buna calitate deoarece fiabilitatea scazuta a Interfonului , a Broastei Electromagnetice sau a amortizolului  duce la cheltueli mari si neplaceri pentru proprietari si deci si pentru noi. Calitatea si garantia calitãtii oferite de firma noastra sînt de neegalat.Interfoane

Instalam si reparam : Lampi cu SENZORI de prezenta  pentru Lumina ,

PROGRAMATOR pentru 24 ORE , care porneste lumina seara si o opreste dimineata la ora programata. Este un dispozitiv care previne consumul inutil din timpul zilei .

AMORTIZOARELOR pentru USE.
Am observat ca la foarte multe blocuri, acestea nu erau montate corect sau nu erau reglate, astfel incit usile stau deschise si se pierde toata caldura din holuri, scari, apartamente sau se trîntesc de scoala tot blocul.

Ne-am specializat in montarea interfoanelor dar si in intretinere si service, atit pentru partea electrica cat si pentru partea mecanica: usi care nu se inchid, broaste blocate, chei care nu merg bine.

Montam:

INSTALATII ELECTRICE si TRANSFORMATOARE pentru SUBSOL
Subsolurile blocurilor si caselor  au nevoie de cabluri  si aplice speciale si deasemenea au nevoie de TRANSFORMATOARE de PUTERE  de la 220 V la 24 de Volti. Firma noastra inlocuieste transormatoarele vechi  TRANSFORMATOARE de puterea de 250W – 900W pentru functionarea in conditii de siguranta .

INSTALATII ELECTRICE cu LAMPI pentru ETAJE si HOLURI
Dupa citiva ani, in care am cunoscut nevoile Asociatiilor de Locatari, ne-am specializat in montarea unor Aplice cu fasung ceramic. La aceste aplice montam un sistem de blocare pentru a nu se fura globurile.

Contact Parrot Invent SRL   : email: electricfon@gmail.com , tel: 0744321010 , sau 0744321018 sau  021-2110739Instalatii electrice Automate scara transformator

 web  www.parrot-invent.ro