shopify traffic stats

Folie Alimentara CutCut® FS

Folie Alimentara CutCut® F100 m x 30cm  .
Rolele de folie alimentara CutCut sunt produse din materialul HDPE , de cea mai buna  calitate pentru izolare, aderenta si cu coeficient oprim de stringere, stretch .
Folia poate fi folosita si in aparatul de microunde pentru a acoperi farfurii sau oale, pentru a proteja aparatul de microunde si a nu il murdarii de mancare la incalzire.
Folia alimentara CutCut®  care cea mai uzuala este tipul FS cu latimea de 30 cm.
– grosime = 8- 10 microni ( aderenta si cu coeficient oprim de stringere , stretch ).
– lungime folie =  100 m ( mai multa folie decat rolele uzoale ale altor furnizori ).
Dimensiune rola standard  FS ( latime folie )= 30 cm

 

folie_alimentara-dim30

Cutie_Folie_alimentara-CutCut30W

Firma noastra va ofera si role de folie CutCut® F100x37cm si CutCut® F100x45cm pentru specialisti , aplicatii profesionale ( restaurante, catering, etc )
b)- dimensiune rola 37cm ( latime folie )= 37 cm
c)- dimensiune rola 45cm ( latime folie )= 45 cm

Foliile din plastic alimentare, transparente tip stretch ( care adera si se string )  sint foarte utile pentru ambalare . Folia alimentara poate fi din diverse materiale plastice PVC, PE, HDPE, etc.
Se mai  folosesc pentru ambalare si folii din aluminiu. Avantajul foliilor din plastic transparente alimentare  este dat de faptul ca sant transparente si astfel vezi si tu si ceielalti ce ai ambalat, ce ai pus in frigider.
Deasemenea folile de plastic , de buna calitate cum sant foliile CutCut® F  sint aderente si se string pe obiectul de impachetat, asigurand o izolare foarte buna.