shopify traffic stats

Etajera pentru bucatarie cu Suport hartie

Etajera pentru  bucatarie cu bara si polita poate fi suport pentru o rola de hartie sau de aluminiu sau pentru aparatul CutCut. 

Etajera se poate monta pe perete , cu console 2U cu bare detasabile

Fie se foloseste o etajera bucatarie existenta fie se monteaza o etajera speciala tip Etajera 2U , suport folie CutCut® pe perete. Pe etajera se poate monta o piesa de blocare 12 inclusa in pachet cu aparatul CutCut®. Aparatul CutCut® este prevazut cu 1 gaura pe placa de baza si poate fi fixat mai usor daca etajera este prevazuta cu un  pion blocator. Aparatul CUTCUT se poate si in interiorul unui dulap suspendat modul 40 cm cum ar fi cele de la o bucatarie Mobexpert sau bucatarie Ikea sau bucatarie Kika.

O solutie foarte practica este Etajera  CutCut® 3U  , care este o etajera suport pentru aparatul CutCut care are si una sau mai multe bare  pentru o rola de folie de aluminiu si o rola  de hartie sau carlige.  . Pe teava de INOX se mai pot pune diverse sisteme de agatare cum ar fi carlige, etc. Etajerele 2U CutCut  au diverse culoari : Alb, gri, crem , sau oricine isi poate face o etajera cu Coltarele U si cu Polita de dimensiunea sui culoarea potrivite bucatariei proprii. Pe Etajera 2U sau 3U , CutCut® se poate pune un pion de blocare care fixeaza mai bine aparatul CutCut pe etajera.Se poate desfasura usor folia alimentara de pe rola si apoi cu mana se misca cutitul dintr-un capat in celalalt al aparatului, taind folia .Farfuria sau obiectul de impachetat se tin sub aparatul CutCut si se infasoara cu folia bucatarie transparenta taiata.

Dimensiuni Etajera 2U ( 37 cm x 13 cm )  iar pentru Etajera 3U ( 74 cm x 13 cm )

Etajera pentru bucatarei cu suport pentru hartie

Etajera Bucatarie cu suport hartie

Etajera pentru Bucatarie cu suport hartie

Etajera pentru Bucatarie cu suport hartie

Modulele dulapurilor pentru bucatarie , cum ar fi  la bucatarii Mobexpert, bucatarii Ikea au in general latimea de 40 cm asa incat etajerele 2U sau 3U se incadreaza foarte bine.

Etajera pentru bucatarei cu polita si suport pentru hartie

Etajera pentru bucatarei cu polita si suport pentru hartie

Etajera-Console-Bara-Carlige

Etajera pentru bucatarei cu suport pentru hartie si carlige

Etajera pentru bucatarei cu suport pentru hartie si carlige

Etajera-3-Console-Transparente-CutCut