shopify traffic stats

Console Transparente

Console Transparente cu Bara detasabila, pentru etajere sau de montat sub dulapurile suspendate.

Consolele transparente din policarbonat sunt foarte rezistente si au avantajul ca se potrivesc la orice perete, avand orice culoare si deasemenea se potrivesc la orice polita sau raft indiferent de material sau culoare. Deasemenea console transparente pot sustine bare de inox pentru role de hartie, carlige sau chiar si perdele.

Console 2U – 2 Console transparente ( dreapta + stinga ) pentru o etajera cu o bara usor detasabila. Consola UM – 1 Consola Mijloc transparenta mijloc + 2U – pentru o etajera cu 2 console laterale si unul sau mai multe console mijloc montate intre consolele dreapta si stinga. Avantaje: 1) Consolele CutCut U, asigura montarea pe perete unei etajere cu o polita si cu una sau mai multe bare,  cu atasare si detasare usoara. Sunt posibile mai multe configuratii: 2 console + 1 bara ,  3 console + 2 bare ,  4 coltare + 3 bare , etc . Astfel aveti pe perete multe accesorii de bucatarie, usor de montat sau de schimbat. 2) Barele, facute din inox, sunt usor de atasat si de  detasat, deci se pot pune si scoate repede: role de hartie, de aluminiu, carlige si alte accesorii bucatarie care se pot introduce pe bara. 3) Consolele sunt transparente si deci discrete si se pot integra pe orice perete sau mobila, indifferent de culoare sau material

4) Consolele se pot monta la diverse distante, barele detasabile de 8 mm putind fi ajustate prin taiere functe de necesitati. ( taietor circular cu disc , bomfaier )

5) Acest sistem cu Console cu U si bare detasabile reprezinta o solutie mult mai practica decat Barele fixe montate direct pe perete.6) Consolele cu U mai au o aplicatie forte utila : se pot monta sub un dulap suspendat pentru a sustine una sau mai multe bare detasabile carlige, etc.

 
Consola Transparenta Stanga

Consola Transparenta Stanga

Consola Transparenta Dreapta

Consola Transparenta Dreapta

 

 

 

 

 

 

Bara-Detasabila-Inox-460

Consola Transparenta Mijloc

Consola Transparenta Mijloc

Consola Coltar Transparent CUTCUT Ambalat

Consola Coltar Transparent CUTCUT Ambalat

Consola Coltar Transparent Mijloc CUTCUT ambalat

Consola Coltar Transparent Mijloc CUTCUT ambalat

 

 

 

 

 

 

 

Dulap suspendat cu console transparente

Dulap suspendat cu console transparente