shopify traffic stats

Capac Doza

Capac Doza

Un Capac Doza Universal Reglabil produs de PARROT INVENT este usor de montat in gauri de la 5,5 cm la 12,5 cm. Se poate monta in gaurile de la doze vechi sau noi , PATRATE sau ROTUNDE. atat  pentru gaurile standard  dar si pentru GAURI  sau DOZE de diverse dimensiuni NEstandard. Acestea pot fi gasite la doze de legatura Electrice sau de Telefon ale peretilor din case, blocuri, vile , vechi sau noi.

Producem si va oferim sa cumparati acum  SHOP ONLINE . http://cutcut.ro/categorie-produs/electrice/capace-doza/

Pentru achizitii en-gros ( peste 40 buc ) contact tel: 0744321010 sau email electricfon@gmail.com

A) Capac Doza PATRAT are Latura exteriora 12,4 cm , Gama de reglaj a ghearelor pentru fixare in doze : 8,5cm-11,5 cm ( 3 cm ) Nu exista produse similare ( Noi PARROT INVENT SRL, suntem unici producatori )

B) Capac Doza reglabil ROTUND are Diametrul exterior 9,4 cm si are Gama de reglaj a ghearelor pentru fixare in doze : 5,5cm-8,5 cm ( 3 cm ) astfel incat acopera 3 tipodimensiuni de gauri de doza. Alte capace reglabile ROTUNDE au gama de reglaj de doar 1 cm ,

PARROT INVENT  srl produce Capac Doza REGLABIL Universal, Patrat si Capac Doza REGLABIL Universal, Rotund inventia brevetata care are urmatoarele avantaje : Gama mare de reglaj ( 3,5 cm ) si Forta de fixare mare ( 0,5 N/cm). Acestia sunt cei mai importantii parametri care definesc calitatea capacelor de doza reglabile deoarece asigura fizarea in gaurile in pereti lasate de capacele cazute si pot fi usor montate sii remontate. Capacele de Doza Parrot Invent au piulita REORIENTABILA , care sta tot timpul orientata pe directia surubului. Blocarea piulitei se face de peretii in U a gherelor de fixare.

Exista cateva modele de capace reglabile realizate de alti producatori dar acestea au dezavantajul ca filetul se schifueste la strangere mai puternica. Filetul este facut in tabla ghearei de fixare. Astfel la stringere , gheara isischimba unghiul si filetul de slabeste. Deasemenea filetul este pe u grosime de tabla de 1mm.

Realizarea acestei  inventii a fost rezultatul activitatatii de reparatii instalatii electrice unde am observat existenta  multor doze vechi care aveau capacul pierdut dar pentru care nu existatu solutii de calitate.

 

Capac doza

Capac Doza Universal cu Reglaj

Capac doza

Capac Doza Patrat cu Reglaj

Capac-doza-rotund-1

Capac Doza Rotund

Capac Doza Patrat

Capac pentru Doza Patrata cu Reglaj